Flutur: De la 1 ianuarie PDL iese la bătaie cu toate forţele

| 15 noi, 2013

Democrat-liberalii vor ieşi "la bătaie cu toate forţele" de la 1 ianuarie 2014, pentru că partidul trebuie să intre la guvernare ''pe uşa din faţă şi nu să profite de certurile interne din USL'', a declarat vineri secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, la şedinţa de alegeri a Organizaţiei de Femei a PDL din judeţul Suceava.

Gheorghe Flutur a spus că PDL semnalează constant neregulile fiecărui act al Guvernului Ponta şi că democrat-liberalii pot intui deja 'prostiile' pe care vor cei de la USL să le facă. El a arătat că după 1 ianuarie PDL va intra în campanie pentru viitoarele alegeri, subliniind că urmează ''o bătălie'' pe care trebuie să o ducă democrat-liberalii, în condiţiile în care, în opinia sa, USL ''supără'' foarte multă lume, conform Agerpres.

PDL este ''un partid cu alegeri făcute şi structuri interne omologate, guvern desemnat, ieşim la bătaie cu toate forţele. Nu mă aşteptam la o erodare atât de mare a USL. Multă lume regretă votul dat lui Ponta. Sistematic USL dovedeşte că alta face decât a promis", a spus Flutur.

El a adăugat că PDL se pregăteşte să ajungă din nou la putere, dar pe uşa din faţă. ''Cine crede că se ceartă Antonescu cu Ponta şi venim noi, ţuşti, acolo, se înşeală, pentru că ar fi o greşeală. Trebuie să gândim să modernizăm România în continuare'', a spus Flutur.

Totodată, el a dezavuat atitudinea şi acţiunile USL în ceea ce priveşte Bucovina, din care el a făcut un brand şi a promovat-o constant când a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

''Am pus Bucovina pe harta ţării şi a Europei, iar USL a dat-o jos. Asta mă sperie. Greu e să faci un brand şi uşor e să fii ignorat. Am tăcut cam mult. Criticăm pentru că au promis ceva şi nu fac. Jucăm miuţa politică la Suceava. Un an şi ceva nu am vrut să mă iau de cei care conduc Suceava, dar când vezi că mută capitala la Iaşi, nu fac nicio investiţie, că Suceava-Bucureşti nu are autostradă, dar bagă acciza pe benzină. (...) Noi nu avem dreptul să facem două ore jumătate până la Bucureşti?'', a spus Flutur, adăugând că în vremea guvernării PDL s-a legat Bucovina de Ardeal prin modernizarea DN 17.

''Simt că putem reveni la putere. Aveţi încredere, ţineţi aproape. Criticaţi-ne, dar ajutaţi-ne unde avem proiecte şi exemple pozitive'', le-a transmis Flutur femeilor democrat-liberale sucevene.

Tag-uri: Gheorghe Flutur, pdl, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ