Focuri de armă în plină stradă la Bârlad. Lupte între două clanuri rivale

| 10 aug, 17:17

Focuri de armă la Bârlad, în plină zi. Trecătorii au fost martorii unor violențe dintre două grupări rivale care s-au războit în plină stradă cu topoare, cuțite, bâte și pistoale.

Panică ieri în jurul prânzului pentru trecătorii care se aflau în zona Stadion din Bârlad, informează Realitatea de Vaslui. Aceștia au fost martorii unor violențe dintre două grupări rivale care s-au războit în plină stradă cu topoare, cuțite, bâte și pistoale.

Martorii povestesc că două grupuri de bărbați de etnie rromă s-au încăierat în plină zi, fără să le pese că pe stradă circulau oameni care nu aveau nici o treabă cu ei. Cei implicați în bătaie au folosit bâte, săbii, cuțite și la un moment dat doi dintre participanți au scos un pistoalele și au tras.

Conform primelor informații din partea IPJ Vaslui, se pare că s-a folosit armament neletal (n.r. pistoale cu bile de cauciuc). Niciuna dintre persoanele implicate nu a ajuns la spital și nici nu a depus plângere. Polițiștii s-au autosesizat și fac cercetări pentru infracțiunile de uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor/munițiilor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Tag-uri: foc de arma, zrma
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ