Fondatorul Facebook a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru a-și proteja viața privată

| 25 mai, 18:29

Mark Zuckerberg a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru achiziția unui teren alăturat proprietății sale din Hawai. A făcut deja același lucru în California, în jurul casei în care locuiește, pentru a se feri de curioși, relatează metronews.fr.

Fondatorul Facebook continuă astfel să își protejeze viața privată, nu numai în spațiul virtual, pe Facebook, ci și în viața reală. În Hawai, a cheltuit 100 de milioane de dolari pentru un teren de peste 300 de hectare aflat lângă proprietatea sa. Potrivit Business Insider, terenul va fi o zonă tampon între proprietate și curioșii care ar dori să îl vadă pe ocupantul ei. Deși spațiul este destul de mare și s-ar putea construi destule obiective pe el, Zuckerberg nu prevede nimic de acest fel. Cumpărarea ar fi fost realizată în octombrie 2014.

Tânărul creator al Facebook este obișnuit cu astfel de excese pentru a-și proteja casele. În Silicon Valley, la Palo Alto, el a cheltuit cu un an mai devreme peste 30 de milioane de dolari pentru a cumpăra patru proprietăți vecine cu a sa, amintește metronews.fr.

 

Citeşte şi: Barack Obama, cel mai iubit președinte al Internetului: Ce recorduri a doborât

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mai, 17:19
Ana
Job
Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ