Forţa Civică a decis fuziunea prin absorbţie cu PDL

| 26 iul, 2014

Convenţia Naţională Extraordinară a Partidului Forţa Civică a decis sâmbătă, la Palatul Parlamentului, fuziunea prin absorbţie cu Partidul Democrat Liberal, hotărârea fiind adoptată cu unanimitate de voturi de cei 221 de delegaţi prezenţi la reuniune, înregistrându-se doar trei abţineri.

În discursul ţinut în deschiderea evenimentului senatorul Mihai-Răzvan Ungureanu a mulţumit colegilor de partid pentru activitatea depusă, subliniind că este probabil ultima dată când le vorbeşte în calitate de preşedinte al Partidului Forţa Civică.

'Mă bizui pe puterea şi pe experienţa pe care le-aţi căpătat în anii din urmă pentru că pe baza lor vom dovedi colegilor din PDL şi apoi colegilor din PNL că venirea Partidului Forţa Civică în această mare construcţie atât de mult aşteptată a unui mare partid de centru-dreapta în România este cel mai mare câştig şi dovada că se poate trece peste lucruri mărunte pentru a putea construi într-adevăr proiectele mari ale ţării', a declarat Mihai-Răzvan Ungureanu.

El a subliniat că în ciuda criticilor aduse fuziunii cu PDL, majoritatea membrilor Forţei Civice au înţeles că 'doar unirea face puterea şi istoria ţării o demonstrează'.

În urma negocierilor purtate între cele două formaţiuni reprezentanţii Forţa Civică vor deţine şapte funcţii în structura de conducere a PDL, una de prim-vicepreşedinte prin Mihai-Răzvan Ungureanu, două funcţii de vicepreşedinte prin Adrian Iuraşcu şi Adrian Semcu, una de secretar general adjunct care va fi ocupată de Ştefan Pirpiliu şi trei de secretar executiv prin Florin Bolchiş, Dumitru Pucheanu şi Dragomir Tomaşenschi.

Decizia de fuziune prin absorbţie urmează să fie validată şi în cadrul uneia dintre Convenţiile Naţionale Extraordinare ale PDL consacrate fuziunii prin contopire cu PNL.

Pentru validarea deciziei delegaţii Forţa Civică se vor alătura delegaţilor democrat-liberali în sala Unirii de la Palatul Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 2014
TRAIAN BĂSESCU
CIORDITORII
ROMÂNII NU-I MAI VOTEAZĂ 100 DE ANI LA CE AU FĂCUT EI IN ŢARA ASTA ,,,.-..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ