Fosta șefă a ANRP Crinuța Dumitrean, reținută de DNA

| 26 noi, 21:29

Crinuța Dumitrean, fost președinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP) și președinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, a fost reținută joi de procurorii DNA în dosarul despăgubirilor ANRP către Mihai Rotaru, transmite agentia Agerpres, care citează surse judiciare.

Procurorii DNA au decis, joi seara, reţinerea fostei şefe a ANRP, Crinuţa Dumitrean. Însărcinată în 8 luni, Crinuţa Dumitrean a fost luată însă cu ambulanţa în jurul orei 21.15. Aceasta fusese adusă la sediul DNA pentru audieri în jurul orei 19.00.

Crinuţa Dumitrean este cercetată în dosarul privind acordarea unei despăgubiri de peste 100 de milioane de lei acţionarului Universitatea Craiova Mihai Rotaru pentru un teren supraevaluat cu peste 87 de milioane de lei. Dumitrean a făcut parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor la vremea respectivă.

Citeşte şi: DOSARUL DESPĂGUBIRILOR. DNA: Ioan Oltean a primit 600.000 de euro într-o biserică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ