Fosta iubită a lui Valeriu Zgonea cere în instanță ca acesta să plătească o pensie alimentară mai mare pentru fiica lor

| 27 apr, 14:13

Valeriu Zgonea a fost obligat la finele anului trecut să plătească o pensie alimentară de aproape 1.000 de lei fiicei sale, Alexandra. Totuși, decizia de fond nu a mulțumit-o pe mamă, care a făcut apel, notează cancan.ro.

Carmen Gheorghe, fosta iubită a lui Zgonea, l-a dat în judecată cu doar câteva zile înainte ca acesta să se însoare cu Laura Bumbu, care a lucrat la cabinetul lui parlamentar.

“Admite în parte cererea. Stabileşte obligaţia de contribuţie a pârâtului la cheltuielile de creştere, educare, învăţătură şi pregătire profesională ale minorei la 16,6% din venitul lunar net al pârâtului, cu titlu de pensie de întreţinere pe lună, pînă la majorat. Respinge cererea reclamantei de acordare a cheltuielilor de judecată ca neîntemeiată”, a decis instanţa.

Cum Zgonea a trecut în declarația de avere un venit de 74.256 lei, a fost obligat să plătească o pensie alimentară de 990 de lei.

”A făcut apel pentru că vrea ca instanţa să stabilească o sumă fixă lunară pe care Valeriu Zgonea să o plătească fiicei sale, şi nu un procent din salariu. De asemenea, vrea să i se acorde şi cheltuieli de judecată. Până acum, preşedintele Camerei Deputaţilor a plătit în fiecare lună pensia alimentară”, a declarat o sursă pentru cancan.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ