Fostul deputat al UNPR, Liliana Mincă: Am plecat din partid pentru că foștii colegi votau împotriva legilor mele

| 09 mar, 20:26

În urma anunțului că șase deputați ai UNPR vor să plece la PSD, deputata UNPR, Liliana Mincă a făcut mai mutle declarații la B1 TV.

"Împreună cu încă cinci colegi de-ai mei, deci în total șase, ne-am înschis, deci am și depus în biroul permanent, cererile prin care începând de astăzi, noi vom activa în grupul PSD. Eu chiar am făcut și parte din PSD până de curând, când UNPR-ul și-a făcut grup propriu", a declarat deputata. 

Liliana Mincă a adus în discuție și motivul pentru care a părăsit UNPR-ul, și anume faptul că aceasta a făcut în trecut un proiect de lege prin care alocația copiilor să crească la 700 de lei, la media europeană, dar colegii săi din fostul partid au votat împotriva acestei decizii, iar acest lucru a făcut-o să părăsească acest partid.

"Eu am nevoie de un grup puternic parlamentar în spate. Vin dintr-un județ foarte sărac, așa cum este Botoșaniul. primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns în Parlament a fost încercarea de a mări alocația pentru copii", a explicat Liliana Mincă.

Aceasta a fost întrebată de către Sabin Orcan, invitat în emisiune, despre numărul partidelor în care a fost aceasta înscrisă, aceasta a spus că a fost înscrisă în grupul PC, în UNPR și în PP-DD

Întrebată de realizatorul emisiunii dacă va mai candida la alegerile din acest an, deputatul PSD a declarat că va candida în județul Botoșani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 22:21
raryMenna
just finished clomid and im horny
32 ng mL, respectively, with a corresponding T max of 0 clomid ovulation Hypokalemia Treatment Management
10 mar, 09:44
kappa
Traseista adevarata. Votati-o, ca pana la pensie mai schimba vreo 5-6 partide.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ