Fostul fotbalist Dănuț Lupu, în stare gravă la spital

| 25 ian, 20:46

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, în vârstă de 48 de ani, a suferit în urmă cu două zile un preinfarct miocardic, iar în prezent se află în comă profundă la un spital din București, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse din apropierea familiei.

'Nu se aștepta nimeni la așa ceva. Este o tragedie pentru Dănuț Lupu. În urmă cu două zile s-a simțit rău și a fost transportat de urgență la spital. Acolo medicii i-au spus că a suferit un preinfarct miocardic. Din păcate, Dănuț este acum în comă, doar aparatele îl mai țin în viață', au afirmat sursele citate.

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea fostului internațional. 'Vă dați seama că nimeni nu dorește să facă previziuni acum. Medicii au spus că sunt rezervați și că trebuie să mai treacă puțin timp pentru a vedea cum evoluează', au adăugat sursele.

Născut în Galați, la 27 februarie 1967, Dănuț Lupu a început fotbalul la Dunărea Galați, iar de-a lungul carierei a evoluat la echipele Dinamo, Rapid, Panathinaikos, Brescia, OFI Creta, PAS Korinthos și Hapoel Tzafririm Holon.

Fostul mijlocaș are 14 selecții la echipa națională a României, participând cu prima reprezentativă la Cupa Mondială din 1990. În palmaresul său se regăsesc trei titluri (două în România și unul în Grecia), patru cupe (trei în România, una în Grecia) și două supercupe (una în România și una în Grecia).

Tag-uri: danut lupu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ