Fostul ministru al Apărării, înlocuit de la conducerea Comisiei SRI din Parlament. Dragnea: Nu îl susţin pe Ţuţuianu

| 06 sep, 16:07

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că Adrian Ţuţuianu nu va mai ocupa funcţia de preşedinte al Comisiei parlamentare de control al SRI întrucât procedurile de înlocuire a lui din funcţie au fost deja declanşate, înainte ca Ţuţuianu să demisioneze din postul de ministru al Apărării.

Întrebat dacă, în calitate de preşedinte al PSD, susţine reîntoarcerea lui Ţuţuianu la conducerea Comisiei de control al SRI, Dragnea a răspuns: ”Nu, pentru că, aşa cum era firesc, de mai mult timp au început procedurile pentru înlocuirea dumnealui de la comisia SRI. Nu cred că cineva se gândea că poate fi şi ministru, şi preşedinte al comisiei SRI şi secretar al Senatului. Toate procedurile sunt declanşate, am discutat deja în partid în weekend...”

Liviu Dragnea a precizat că a avut, în cursul zilei de miercuri, o convorbire cu Ţuţuianu, dar a refuzat să dea mai multe detalii. ”Am vorbit mai multe lucruri. A fost o discuţie privată”, a spus liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de vacantare a funcţiei de ministru al Apărării prin demisia lui Adrian Ţuţuianu şi cel de desemnare a lui Marcel Ciolacu în funcţia de ministru interimar al Apărării Naţionale. Ţuţuiau a demisionat marţi din funcţia de ministru, după situaţia privind plata salariilor din Apărare.

Tag-uri: dragnea, Tutuianu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ