Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, audiat la Poliţie. Ce a anunţat la ieşire

| 14 mar, 14:03

Cătălin Predoiu, a precizat a fost audiat în calitate de martor la Inspectoratul General al Poliţiei, unde a dat lămuriri despre prezenţa sa ca avocat într-un proiect de achiziţie a unui grup de companii româneşti de către o societate străină.

“Astăzi am fost audiat, în calitate de martor, la Inspectoratul General al Poliţiei. Am fost întrebat şi am dat lămuriri despre prezenţa mea ca avocat într-un proiect de achiziţie a unui grup de companii româneşti de către o societate străină. Negocierile celor două părţi au fost purtate în perioada 2012 (vara) - 2013 (primăvara), în prezenţa a două societăţi de avocatură şi consultanţă internaţionale şi s-au soldat cu un eşec, cele două părţi neajungând la un acord de realizare a proiectului. În calitate de avocat, am consiliat partea română în materie de Drept societar în privinţa documentelor contractuale de achiziţie. Contractul de asistenţă juridică a fost legal încheiat, onorariul facturat legal, încasat prin virament şi fiscalizat”, a scris Predoiu, pe Facebook.

Catalin Predoiu a fost audiat joi dimineaţă la Direcţia Economică a Poliţiei Române, la cererea Parchetului General. Predoiu are în acest moment calitatea martor într-un dosar vizând intermedieri făcute în 2012 când avea calitata de avocat.

Predoiu este în prezent deputat PNL şi vicepreședinte al Camerei Deputaților, iar între 2008 şi 2012 a fost ministru al Justiţiei. A fost şi premier interimar al României în 2012.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ