Fostul prefect al judeţului Buzău Carmen Ichim se înscrie în Pro România

| 12 feb, 22:52

Fostul prefect al judeţului Buzău Carmen Ichim a anunţat, miercuri seară, că a decis să se înscrie în Pro România, spunând că a luat decizia de a contribui mai departe cu experienţa sa "la construcţia unei administraţii publice eficiente".

 

"Am avut şi ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu şi lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor şi de implicarea decidenţilor politici care doresc cu adevărat binele comunităţii noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei Pro România - Buzău", a spus Ichim.
Într-o postare pe Facebook, Carmen Ichim, fost prefect de Buzău, a făcut un bilanţ al activităţii sale în fruntea Instituţiei Prefectului, spunând că rezultatele obţinute au determinat-o să se implice în administraţia judeţeană.
"Realizările profesionale pe care le-am obţinut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Judeţului Buzău, solidaritatea şi aprecierea arătate de numeroşi primari buzoieni şi şefi de instituţii atât la finalul mandatului, cât şi după revenirea mea în funcţia de comisar-şef al Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o - aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experienţă şi energie la construcţia unei administraţii publice eficiente, în slujba celor care şi-au pus nădejdea în noi", a scris ea, potrivit News.ro.
Ichim a adăugat că în urma experienţei acumulate a decis să revină în politică şi să se inscrie în Pro România.
"(..) am avut şi ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu şi lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor şi de implicarea decidenţilor politici care doresc cu adevărat binele comunităţii noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică şi hotărâtă care şi-a exprimat cu fermitate dorinţa de a mă sprijini în toate proiectele viitoare. Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZAU, de astăzi suntem  PRO ROMÂNIA", a mai spus Ichim.
Fostul prefect nu a precizat deocamdată dacă va candida pentru postul de primar al Buzăului sau de preşedinte al Consiliului Judeţean, cel mai probabil vizând funcţia de edil al municipiului Buzău.
Carmen Ichim a fost eliberată din functia de prefect în decembrie 2019, ca urmare a deciziei premierului Ludovic Orban. De atunci, Carmen Ichim s-a întors la conducerea Gărzii de Mediu Buzău, post suspendat pe toată durata activităţii sale din administraţia locală.
În decembrie, 42 de primari, dintre care trei de la PNL şi 39 de la PSD, au semnat şi au trimis un memoriu în care îi cereau ministrului Afacerilor de Interne menţinerea în funcţia de prefect a lui Carmen Ichim.
Ea a fost numită prefect în aprilie 2017, la propunerea PSD.

 

Tag-uri: decizie, ichim, propunere
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 feb, 02:44
Viorica Dăncilă
Health and Relationship Problems.
Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când iubitul meu de 4 ani a plecat să fie cu o altă femeie. Am plâns și sobru în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui caster vrăjitor care ajută o doamnă numită Adina-Ioana Vălean și am spus să-mi dau o încercare. așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi reveni dragostea și acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze atât cât m-ați ajutat să-mi revin Dragostea, este ideal că am publicat acest lucru pe un ziar local pentru ca Dr. Amiso să aducă mai mulți clienți, merită mai mult și asta, iar recompensa sa este sigură. . Pentru probleme de sănătate sau relații, cazuri de sarcină sau cancer, cazuri de HIV sau divorț, recuperare de datorii, orice fel de probleme deloc, încetați să plângeți, contactați amabil pe Dr.Amiso pe [email protected] el este singurul răspuns la toate problemele dvs.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ