Fostul premier Sorin Grindeanu va beneficia de protecţia ofiţerilor SPP încă doi ani

| 30 iun, 10:50

Fostul premier Sorin Grindeanu va beneficia de protecţia ofiţerilor Serviciului de Pază şi Protecţie încă doi ani, potrivit unei decizii aprobată de CSAT, dar trebuie să elibereze în două săptămâni reşedinţa oficială pe care a primit-o la începutul mandatului.

Sorin Grindeanu va beneficia de protecţia ofiţerilor Serviciului de Pază şi Protecţie doi ani de la finalizarea mandatului de premier. Potrivit unei decizii aprobată de CSAT, foştii preşedinţi au protecţie SPP toată viaţa, foştii premieri se bucură de doi ani de protecţie după încheierea mandatului, iar foştii preşedinti ai Camerelor Parlamentului au un an de protecţie asigurată de ofiţerii SPP.

Potrivit unor surse guvernamentale, Sorin Grindeanu trebuie să elibereze, în termen de 15 zile, reşedinţa oficială pe care a primit-o de la RA-APPS la începutul mandatului de prim-ministru.

Sorin Grindeanu a primit o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială de la RAAPPS în Piaţa Spaniei din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX în cursul anului 2017, lui Sorin Grindeanu i s-a atribuit o locuinţă cu destinaţie de reşedinţă oficială, în condiţiile legii, după ce Guvernul a aprobat hotărârea privind trecerea unui imobil, aflat în administrarea Regiei Autonome «Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat», din domeniul privat al statului în domeniul public al statului.

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ