Fostul preşedinte CCR, Augustin Zegrean, luat în calcul pentru a prelua şefia filialei PNL Bistriţa-Năsăud

| 08 iul, 13:00

Numele fostului preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a fost luat în discuţie în cadrul filialei PNL Bistriţa-Năsăud pentru a prelua conducerea interimară a organizaţiei, fapt confirmat vineri, într-o conferinţă de presă, de senatorul liberal Dorin Dobra.

Potrivit acestuia, la sfârşitul săptămânii în curs se poartă ultimele discuţii pe marginea propunerilor pentru respectiva funcţie, urmând ca, luni, Biroul Politic Naţional al PNL să ia decizia finală. 

Vinerea trecută, PNL Bistriţa-Năsăud a comunicat că numele care a fost înaintat BPJ pentru preluarea funcţiei interimare de preşedinte unic este cel al consilierului judeţean Robert Sighiartău, care a obţinut în lupta internă trei voturi în plus faţă de contracandidatul Ioan Turc, fost lider judeţean al PNL şi director al Oficiului Judeţean al Registrului Comerţului. 

"E în discuţie astăzi, în afară de propunerile de vinerea trecută, orice nume. Personal, mi-aş dori (varianta Augustin Zegrean - n.r.). Astăzi se discută aproape orice nume", a spus Dorin Dobra în conferinţa de presă. 

Întrebat cum a ajuns să se discute în partid despre varianta Augustin Zegrean, senatorul liberal a spus că a fost vorba despre "o potrivire fericită" cu încheierea mandatului acestuia la CCR. 

"A fost un prilej, o întâmplare, o potrivire fericită între finalizarea mandatului domniei sale şi situaţia de la Bistriţa. (...) Nu s-a luat legătura formal (cu Augustin Zegrean - n.r.), au fost doar discuţii între noi, la masă, colegi. Eu sunt unul dintre cei care s-a uitat la numele Augustin Zegrean ca la o soluţie", a spus Dobra. 

Înainte de a deveni judecător al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean a fost membru PD şi deputat de Bistriţa-Năsăud din partea acestui partid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ