Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare

| 20 sep, 2013

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul de corupţie. Decizia este definitivă. Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi omul de afaceri Cornel Penescu, fostul proprietar al hypermarketurilor Pic din Piteşti.

Antonie Solomon a fost trimis în judecată pentru luare de mită şi fals intelectual. Instanţa susţine că fostul edil al Craiovei a primit mită de la  Cornel Penescu pentru a-i elibera autorizaţia de construcţie pentru un nou magazin şi pentru racordarea la reţeaua de transport în comun din Craiova, unde Solomon era, la acea vreme, primar.

Conform hotărârii instanţei, Solomon, în prezent senator PPDD, a fost condamnat la trei ani de închisoare şi trei ani de interzicere a unor drepturi, pentru luare de mită.

Solomon este al doilea parlamentar din actuala legislatură care primeşte condamnare definitivă cu închisoarea, după Gigi Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ