Fostul primar al Craiovei, condamnat la închisoare în 2013, LAUDĂ DNA. Antonie Solomon: "Jos pălăria!"

| 06 ian, 14:32

Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, eliberat condiționat în urmă cu o lună, laudă procurorii DNA, adică exact pe cei care l-au trimis în judecată și au obținut condamnarea lui la trei ani de închisoare.

Într-un interviu acordat ziarului Gazeta de Sud, Antonie Solomon laudă activitatea Direcției Naționale Anticorupție.

Reporter: Credeți că România va deveni țara lucrului bine făcut?

Antonie Solomon: Iohannis este un tip extrem de pragmatic, dovadă că Antonescu a dispărut din politică. Și o să dispară mulți de pe lângă el. Dacă vorbim de eliminarea corupților, eu sunt convins că o va face. Ne convine, nu ne convine, DNA este o instituție puternică și credibilă. Adică visai vreodată să ajungă Adrian Năstase în pușcărie și nu știu câți miniștri și primari? Așa că, jos pălăria!

Antonie Solomon a executat 1 an și trei luni de închisoare înainte ca judecătorii de la Tribunalul Dolj să decidă eliberarea condiționată, în decembrie 2014. Fostul primar al Craiovei a fost condamnat pentru luare de mită - 50.000 de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu, într-un dosar instrumentat de procurorii DNA.

 

 

Tag-uri: Antonie Solomon
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ