Fostul procuror Negulescu, zis Portocală, audiat la Parchet

| 22 feb, 15:48

Fostul procuror DNA, Mircea Negulescu, este audiat astăzi la Parchetul General. Din informaţiile Realitatea TV, audierea nu era legătură cu scandalul înregistrărilor sau cu denunţul depus de Andreea Cosma.

Procurorul Negulescu a refuzat să facă declaraţii în momentul în care a ajuns la sediul Parchetului General.

Audierea are loc în urma unui denunţ depus de o fostă judecătoare care a fost cercetată pe vremea când Mircea Negulescu era procuror al DNA Ploieşti.

Mircea Negulescu este citat la ora 10.30 la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a da mai multe explicații.

Deputatul PSD Andreea Cosma a mers miercuri la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), unde a depus o plângere penală pentru ameninţare, în urma mesajelor pe care le-ar fi primit pe telefonul mobil. Ea susţine că în ultima perioadă a primit „cinci-şase” mesaje de ameninţare şi că suspectează că acestea ar fi fost trimise de fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti.

„După conţinutul mesajelor am suspiciunea că e posibil să fie de la procurorul Negulescu. Nu vreau să îl acuz de nimic, dar vreau ca Poliţia să facă ce trebuie şi să se cerceteze care este sursa mesajelor”, a afirmat sora lui Vlad Cosma, cel de la care a pornit scandalul privind DNA, după ce a susţinut că procurorii de la DNA Ploieşti ar fi falsificat probe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ