Fostul senator Mircea Andrei, care a demisionat ieri din PDL, va explica, miercuri, decizia

| 22 iul, 2013

Fostul senator Mircea Andrei a anunţat, astăzi, că şi-a depus duminică demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Argeş a PDL şi din cea de membru de partid, urmând să aibă o declaraţie de poziţie în legătură cu acest subiect miercuri.

"Mi-am formulat demisia din PDL, dar nu dau declaraţii pe acest subiect, întrucât formalizarea demersului durează, există o procedură de înregistrare a hârtiilor, există o hotărâre a CCJ. Miercuri voi avea o declaraţie de poziţie", a declarat Mircea Andrei.

El a precizat că nu are în acest moment o altă opţiune politică, întrebat dacă ia în calcul înscrierea în Mişcarea Populară. Mircea Andrei a confirmat, totodată, că 21 de primari ai PDL au fost excluşi din partid.

"Într-adevăr, au fost excluşi, întrucât şi-au depus demisiile din toate funcţiile politice şi există în astfel de situaţii un articol din Statutul PDL aplicabil în astfel de cazuri. Demisia mea a intervenit la finalul şedinţei", a el.

Liderul europarlamentarilor PDL, Theodor Stolojan, a declarat luni, înainte de şedinţa BPN al PDL, că nu cunoaşte amănunte despre demisia lui Mircea Andrei şi despre excluderea primarilor democrat-liberali din Argeş, precizând că a aflat despre acest caz din relatările mass-media. El a adăugat că subiectul va fi discutat în cadrul forului de conducere al democrat-liberalilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ