Fostul vicepreşedinte al CJ Caraş-Severin, condamnat la patru ani şi şase luni

| 18 feb, 14:47

Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare, pentru trafic de influenţă în formă continuată, sentinţa fiind pronunţată joi, la Curtea de Apel Timişoara, potrivit Agerpres.

Curtea de Apel Timişoara a admis apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Timişoara şi de inculpatul Ghiorghioni Ionesie, împotriva sentinţei penale pronunţată de Tribunalul Caraş-Severin. 

Mai exact, admite cererea de schimbare a încadrării juridice formulată de fostul vicepreşedinte al CJ şi schimbă încadrarea juridică din cea reţinută în sentinţă, într-o singură infracţiune, de trafic de influenţă în formă continuată. De asemenea, condamnă inculpatul la pedeapsa principală de patru ani şi şase luni închisoare, iar ca pedeapsă complementară, interzicerea exercitării anumitor drepturi pe o perioada de cinci ani, după executarea pedepsei principale. În plus, instanţa dispune restituirea către denunţător a sumelor de 180 Euro şi 5 276 lei, iar inculpatul este obligat să plătească statului suma de 9 500 lei cu titlu de confiscare specială. 

Totodată, menţine sechestrul asigurator instituit asupra bunurilor inculpatului printr-o Ordonanţă a DNA - Serviciul Teritorial Timişoara, din luna mai a anului trecut, până la concurenţa sumei de 9 500 lei. 

Sentinţa este definitivă şi a fost pronunţată joi, de către Curtea de Apel Timişoara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ