Fotbal: Vivi Răchită, antrenor secund la naționala României

| 24 mar, 2014

Fostul fundaș stelist Valeriu Răchită va fi antrenor secund la echipa națională de fotbal a României, după ce Florin Marin a preluat pe Astra Giurgiu, anunță Federația Română de Fotbal.

''Selecționerul României, Victor Pițurcă, și conducerea FRF au ajuns la o înțelegere cu Valeriu Răchită pentru preluarea postului de antrenor secund al echipei naționale de seniori, după plecarea lui Florin Marin ca tehnician principal la clubul Astra Giurgiu'', se arată într-un comunicat dat publicității de FRF.

Vivi Răchită (43 ani) a fost de trei ori campion național cu Steaua București ca jucător și a câștigat trei Cupa României, cu Petrolul Ploiești și Steaua București, și Cupa Bulgaria, cu Litex Loveci. De asemenea, în palmaresul său figurează și Supercupa României, cu Steaua, în 1998.

Ca antrenor, Răchită, care deține licența PRO din 2007, a reușit două promovări cu Astra Ploiești, din liga a treia în prima ligă, și una cu Petrolul Ploiești, din liga a doua în Liga I.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ