Fotbalist celebru, arestat după ce a condus în stare de ebrietate şi a produs un accident rutier VIDEO

| 17 iun, 13:11

Jucătorul de fotbal chilian, Arturo Vidal, a fost arestat marți, după ce a suferit un accident rutier în apropierea orașului Santiago. Potrivit mirror.co.uk, fotbalistul conducea un Ferrari și ar fi fost în stare de ebrietate în timpul accidentului.

Mijlocașul se întorcea acasă de la un cazino, când a pierdul controlul autovehicului. Împreună cu el în mașină se afla și soția sa, ambii suferind răni minore.

"Şoferul maşinii roşii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat Ricardo Gonzalez, reprezentant al poliţiei.

Fotbalistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a confirma accidentul și a da asigurări că nu au fost răniți grav.

Arturo Vidal face parte din lotul statului Chile participant la Copa America şi în prezent este cel mai bun marcator al competiţiei, cu trei reuşite.

Citeşte şi: ALEXANDRU BOURCEANU, fostul căpital al Stelei, a fost prădat de hoţi

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ