FOTO: 5 destinaţii exotice pentru a petrece Revelionul

| 23 noi, 2013

Dacă nu sunteţi pasionaţi de schi şi vă e dor de soarele verii, ECONOMICA.NET va prezintă cinci destinaţii exotice unde puteţi petrece noaptea dintre ani la plajă.

Multă apă, soare şi nisip! De asta vor avea parte turiştii care vor să petreacă un Revelion de neuitat în destinaţii exotice.

Insula Mauritius

Introducerea unei curse charter pe ruta Bucureşti - Mauritius a atras numeroşi turişti români. Din cele cinci hoteluri din insulă unde agenţia Paralela 45 vinde sejururi, locurile pentru un hotel au fost deja epuizate. Un sejur de şapte nopţi pentru două persoane costă 5.400 de euro, la care se adaugă taxele de aeroport de 300 de euro/persoană. Trasportul pe ruta Bucureşti-Mauritius se face cu Tarom, iar pachetul include cazare la un hotel de cinci stele cu demipensiune, cina festiă de Revelion. Nu sunt incluse băuturile alcoolice, excursiile opţionale, asigurarea medicală şi cea storno.

Insulele Maldive

Nicipul alb şi apa turcoaz atrag mii de turişti anual. Un sejur de Revelion de zece zile în Maldive costă pentru două persoane 5.252 de euro, iar în pachet sunt incluse zece nopţi de cazare la un hotel de patru stele, demipensiune, transport cu avionul de la Bucureşti, cu escală la Istanbul, transferuri aeroport-hotel, asistenţă turistică, asigurarea medicală şi taxele de aeroport. Ce trebuie plătit în plus este cina din noaptea dintre ani, care costă 72 de euro de persoană. Plecarea are loc în data de 27 decembrie, iar pachetul turistic se regăseşte în oferta agenţiei CMB Travel.

Bali

O altă destinaţie exotică de luat în calcul este şi insula Bali, Indonezia. Pachetul pentru o persoană costă 2.400 de euro şi include: transportul cu avionul, cu escala la Amsterdam, cazare opt nopţi cu mic dejun la un hotel de cinci stele, transferuri aeroport-hotel. Ce trebuie plătit în plus sunt vizele: 45 de dolari, cina festivă de Revelion: 140 de euro. Nu sunt incluse: asigurarea medicală, excursiile opţionale. Oferta se găseşte la agenţia Marschal.

Phuket - Thailanda

Un sejur în Phuket, Thailanda, porneşte de la 1.230 de euro/persoană. În acest preţ este inclusă cazarea opt nopţi cu mic dejun la un hotel de trei patru stele, transportul cu avionul taxele de aeroport, transferuri. Cina festivă nu este inclusă în preţ, iar oferta o găsiţi la agenţia Getica Turism.

Republica Dominicană - Punta Cana

1.760 de euro este preţul pentru un sejur în Punta Cana, Republica Dominicană de Revelion. Preţul este pentru o singură persoană şi include cazarea şapte nopţi la un hotel de patru stele cu masa în regim all-inclusive, transport cu avionul din Madrid, transferuri şi taxele de aeroport, cina festivă. Ce trebuie să plătiţi în plus este transportul de la Bucureşti la Madrid şi asigurările. Oferta se găseşte la agenţia Ika Turism.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ