FOTO Cea mai mare casă din copac construită vreodată

| 21 mar, 2014

Localizata in afara Crossville, Tennesee, imensa casa din copac are la baza un stejar la fel de robust care serveste drept stalp de rezistenta.

Timp de 14 ani, ministrul Burgess a cheltuit peste 12.000 de dolari pentru aceasta constructie. Proportiile au crescut nesperat de mult, asa ca ministrul si-a pus in minte sa construiasca cea mai mare casa din copac din lume.

Ministrul a mai spus ca aceasta este Casa lui Dumnezeu, asa ca nu a pus niciun semn cu Proprietate Privata sau Catararea interzisa. Toata lumea e binevenita, mai sustine el, potrivit metropotam.ro.

Asta nu inseamna ca nu au aparut si unele incidente. Seriful Marshall a inchis casa, din motive de siguranta, desi turistii veneau mereu sa o viziteze.

Aparent, constructia devenise nesigura, iar scrisoarea oficiala in limba engleza suna asa: "The State Fire Marshal's office found that 'The Treehouse' is open to the public, receives donations for maintenance, provides advertisement brochures, and sells souvenirs to visitors of the site. It has become an area attraction, and therefore, is required to comply with adopted buildIng codes pursuant to T.C.A. 68-120-101 and 68-120-102 and Tennessee Rules & Regulations."

Mai multe detalii despre inchiderea acestei case puteti citi AICI.

Tag-uri: casa din copac
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ