Foto: Cum arată bărbatul care a mâncat trei luni numai la McDonald's

| 05 ian, 2014

Rezultate neaşteptate pentru un bărbat ce a ţinut o "dietă" timp de trei luni cu mâncare numai de la McDonald's.

John Cisna, profesor de biologie la un liceu din Ankeny, Iowa, a povestit că a documentat fiecare schimbare pe care corpul său a suferit-o în timpul acestei diete şi a fost surprins de rezultate, scrie dailymail.co.uk.

Rezultatul dietei lui John Cisna a fost slăbirea cu aproape 16 kilograme. De asemenea, colesterolul său a scăzut de la 249 la 170 şi starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ.

John Cisna a făcut acest experiment pentru a demonstra că poate mânca orice atât timp cât nu depăşeşte 2.000 de calorii pe zi. Bărbatul a mai spus că în timpul celor trei luni a mers pe jos 45 de minute pe zi, un factor care a contribuit la rezultate.

Când a auzit despre experiment, managerul McDonald's i-a asigurat profesorului timp de 90 de zile mâncare gratuită. "Scopul acestui documentar este să arate că nu McDonalds ne îngraşă, ci propriile noastre alegeri", a spus profesorul.




loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 ian, 2014
EVA KENT
WWW.ESCORTE69.NET
05 ian, 2014
food for the people
Unde-i Mencinicopschi ? Cum de nu reactioneaza? Sau o fi de-acord "primul nutritionist" al "alimentatiei rationale" din "epoca de aur"? In sfarsit ceva de bine despre mancarurile bune.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ