Incredibil! Ce a pățit o femeie de la un singur cartof prăjit de la McDonald's

| 27 ian, 2014

Mâncarea fast food poate fi periculoasă pentru sănătate și pe termen scurt, nu doar pe termen lung, a aflat pe propria piele o femeie din Franța.

 

 

O femeie din Franța a avut nevoie de zece zile de spitalizare după ce a fost lovită în față cu un cartof prăjit de tip wedge într-un restaurant McDonald's, scrie TheLocal.fr, potrivit realitatea.net.

Incidentul a fost creat de o situație bizară și s-a petrecut după ce un client dintr-un restaurant McDonald's din Bordeaux, unde se afla și femeia, s-a enervat din cauză că angajații localului se mișcau prea încet.

Nervos, a aruncat cu un cartof prăjit spre un angajat, însă ineditul proiectil a lovit-o pe femeie în ochi, care mânca la masă cu familia ei. Ea a mers de urgență la spital, iar medicii i-au recomandat să-și ia zece zile libere de la muncă pentru a-și reveni.

 

 

 

 

Tag-uri: McDonald's
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ