McDonald's dezvăluie: Iată motivul pentru care mâncarea nu se alterează

| 23 mai, 2014

McDonald's a raspuns la o intrebare care a framantat o multime de consumatori: de ce produsele lor nu se strica? Multi utilizatori au postat pe Internet experimente care au demonstrat ca mancarea preparata de lantul de magazine fast-food nu se altereaza aparoape deloc odata cu trecerea timpului.

In consecinta, au aparut teorii conform carora McDonald's nu ar folosi ingrediente naturale pentru produsele sale.

CNBC noteaza ca aceasta companie a pornit o campanie de informare a publicului, in care consumatorii pot primi raspunsuri la intrebarile care ii framanta.

Recent, McDonald's a decis sa lamureasca un mit urban, legat de motivul pentru care produsele sale nu se degradeaza


"Intr-un mediu propice, burgerii nostri, cartofii prajiti si alte produse s-ar putea descompune", au mentionat reprezentantii companiei.

"Motivul pentru care mancarea noastra pare ca nu se altereaza se rezuma la stiinta. Pentru ca descompunerea sa aiba loc e nevoie de anumite conditii, in special de umezeala. In lipsa acesteia - fie in interiorul produselor, fie in mediul ambiant - bacteriile si mucegaiul nu se pot dezvolta. In consecinta, descompunerea nu poate avea loc. Mancarea preparata acasa, care este ulterior deshidratata, se va 'conserva' in acelasi mod", au subliniat cei de la McDonald's.

Raspunsul vine in contextul in care compania duce o campanie de imagine legata de calitatea produselor sale.

Recent, directorul executiv Don Thompson a mentionat ca "in fiecare dimineata, noi chiar spargem oua si chiar gatim; avem gratare, friteuze si cuptoare".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ