Schimbare uriaşă la McDonald’s. Ce testează cel mai mare lanţ de fast-food din lume

| 21 noi, 2013

Cunoscut tocmai pentru hamburgerii pe care ii produce, McDonald’s planuieste o schimbare de proportii pentru clientii sai, scrie revista Time.

In incercarea de a face fata competitiei din domeniul alimentar si in special lanturilor de fast-food, McDonald’s vrea sa introduca un sistem prin care clientii sai sa isi poata "personaliza” singuri hamburgerul dorit.

Cel mai mare producator de hamburgeri din lume isi invita astfel consumatorii sa isi creeze sandvisul dupa pofta inimii, prin intermediul unei aplicatii pe iPad, relateaza Associated Press, citata de Time Magazine.

Metoda este deocamdata disponibila in Laguna Niguel, California si Romeoville, Illinois, prin intermediul unor iPad-uri montate pe perete. In aceste zone, McDonald’s are parte de competitie serioasa din partea altor producatori, precum Five Guys, Fries sau Chipotle, care ofera deja hamburgeri facuti dupa specificatiile consumatorilor.

Compania a anuntat ca este prea devreme sa se pronunte daca va extinte sistemul la o scara larga, dar lucreaza la imbunatatirea modului de comanda prin iPad, astfel incat meniul sa includa mai multe ingrediente si deci mai multe posibilitati de combinare a acestora.

Partea mai putin buna este ca, in acest fel, clientii ar putea plati mai mult si ar avea si de asteptat in plus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ