FOTO Ea este femeia cu TREI SÂNI!

| 22 sep, 2014

O tânără dornică de publicitate a decis să-și implanteze un al treilea sân, cheltuind în acest sens suma de 12.000 de lire sterline (72.000 de lei). Jasmine Tridevil a precizat că a economisit timp de doi ani pentru a-și putea face operația estetică, cu scopul clar de a deveni celebră şi de a avea propriul show TV.

Jasmine Tridevil (21 de ani) spune că sânul implantat este la fel cu ceilalți doi pe care îi avea de la mama natură, cu excepția sfârcului, care a fost tatuat pe implant.

Aceasta a declarat că a apelat la peste 50 de doctori care au refuzat-o, până ce unul a fost de acord și a efectuat intervenția chirurgicală. Al treilea sân este făcut din implant de silicon și țesut de piele preluat de pe abdomenul tinerei.

Inspirația pentru operație i-a venit tinerei din filmul „Total Recall” (1990), cu Arnold Schwarzenegger, în care apărea o femeie cu trei sâni. Aceasta a adăugat că părinții ei au fost șocați după ce au văzut ce a făcut tânăra și că, acum, nu mai vorbesc cu ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ