Locul morții lui Dan Condrea în imagini. FOTO

| 23 mai, 08:20

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident extrem de violent între localitățile Buftea și Corbeanca. Compania era implicată de o lună într-un imens scandal.

Dan Condrea a fost desfigurat în urma impactului și a fost recunoscut de soție după haine și după actele pe care le avea asupra sa. Anchetatorii urmează însă să facă și un test ADN.

Poliția nu a găsit urme de frânare la fața locului și ia în calcul și varianta sinuciderii. Cercetările vor continua și cu audierea a doi martori: un biciclist și un sofer care a fost depășit de Dan Condrea cu puțin timp înainte de accident.

Impactul violent l-a aruncat pe Dan Condrea din autoturism. Deși au ajuns repede la fața locului, echipajele de intervenție n-am mai făcut decât să constate decesul. „Pacientul prezenta leziuni extrem de grave incompatibile cu viaţa”, a declarat Alis Grasu, coordonatorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov.

În ceea ce privește dosarul dezinfectanților diluați, procurorii au anunțat că își va urma cursul chiar și dacă va fi confirmat decesul de probele ADN.

Tag-uri: accident, Condrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ