Frații Becali au recunoscut că au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu

| 24 noi, 13:10

Potrivit unor informații pe surse, frații Becali au recunoscut că au dat șpagă către judecătoarea Geanina Terceanu.

Ioan Becali și Victor Becali se află în acest moment la sediul DNA, unde sunt audiați pentru dosarul în care sunt acuzați. Cei doi au recunoscut toate faptele, inclusiv că i-au dat mită 220.000 de euro judecătoarei geanina Terceanu. Aproximativ 100.000 de euro ar fi fost dati pe un stadion.

Terceanu este acuzată că a luat mită de la frații Becali și de la Cristian Borcea 200.000 de euro pentru a-i achita în Dosarul Transferurilor. Magistratul a decis achitarea lor, dar ultima instanță a anulat această decizie și a condamnat opt oameni din fotbalul românesc la pedepse de închisoare cu executare.

În cazul ei s-a declanșat acțiunea penală și a fost luată măsura arestului preventiv. Și cei doi frați Becali au primit mandate de arestare, ei fiind deja încarcerați, ca urmare a condamnărilor pe care le-au primit în Dosarul Transferurilor.

Citeşte şi: Dosarul Transferurilor: Stenograme: "Săgeata" lui Victor Becali l-a dat pe mâna procurorilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ