Franța își declară susținerea pentru Kovesi la șefia Parchetului European

| 18 iul, 10:03

Laura Codruța Kovesi este susținută de Franța, la șefia Parchetului European. Jurnaliștii  Financial Times relatează că, decizia Franței de a o susține pe Laura Codruța Kovesi vine după ce Emmanuel Macron a ieșit triumfător după negocierile de luna trecută privind negocierile pe pozițiile de conducere din Uniunea Europeană, inclusiv pentru conducera Băncii Central Europene, care va fi condusă de Christine Lagarde.

Jean-François Bohnert, contracandidatul Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de şef al Parchetului european, a informat că nu s-a retras din cursă, în pofida faptului că vineri, în România, informaţia era că Laura Codruţa Kovesi a rămas singură în cursă.

Contractat telefonic, Bohnert a declarat că încă este candidat pentru a fi procuror şef european, notează Politico.eu.

Informaţia vine după ce vineri RFI anunţa că Laura Codruţa Kovesi a rămas singură în cursă, după ce francezul Jean-François Bohnert a fost audiat pentru postul de procuror şef al Parchetului Naţional Financiar Francez.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ