Fratele Aureliei Ion vrea să studieze medicina militară în memoria surorii sale

| 28 ian, 2014

Fratele Aureliei Ion, studenta la medicină care a murit săptămâna trecută în accidentul aviatic petrecut lângă Cluj, susţine că deşi voia iniţial să studieze informatică, a decis să dea admiterea la medicină militară în această vară, în memoria surorii sale.

„Am avut un mic impuls în clasa a XI-a, când la insistenţele Aureliei voiam să dau la medicină. M-am răzgândit între timp şi eram convins că voi face informatică la facultate. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută m-a determinat să aleg medicina militară, în memoria surorii mele”, a declarat Alexandru Ion, elev în clasa a XII-a, informează adevărul.ro

Tânărul susţine că sora lui era foarte pasionată de medicină, mai ales de partea de transplant şi că, până să participe la misiunea de prelevare de săptămâna trecută, mai fusese la alte trei. „A participat recent la ele. La una din prelevări a mers cu ambulanţa şi la celelalte două a mers cu avionul. Totul a fost spontan, a primit telefon că va participa la prelevare luni, în jurul orei 12. Era foarte încântată de tot ceea ce ţinea de transplant, dar mai ales că i se oferea şansa de a colabora cu medici renumiţi, de la care să înveţe meserie”, a explicat Alexandru.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ