Fratele lui Traian Băsescu a provocat un accident rutier cu două victime

| 07 iun, 12:27

Două persoane au fost rănite, vineri, într-un accident rutier provocat de Mircea Băsescu, în localitatea Eforie. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit polițiștilor constănțeni, vineri dimineață, Mircea Băsescu a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stânga, pentru a întoarce, peste marcajul dublu continuu. În acel moment mașina condusă de fratele fostului președinte Traian Băsescu a fost lovită de un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani”, au transmis polițiștii constănțeni. Una dintre victime a suferit traumatism cranio-facial, iar cealaltă a suferit traumatism cranio-facial și lombar.

 

Realitateadeconstanta.net

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ