Freesat s-a lansat pe piața de televiziune prin satelit

| 24 mai, 2013

După ce Orange a primit avizul de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea "Orange TV", un alt jucător se anunță pe piața românească, Freesat.  Compania anunță că abonaţii nu vor avea perioadă contractuală şi nici factură lunară, iar plata serviciului va fi o singură dată pe an.

Freesat este un serviciu de distribuţie a televiziunilor prin satelit de tip DTH (Direct-to-home). Conform comunicatului, Freesat este diferit de celelalte platforme de satelit din România prin faptul că abonaţii nu au perioadă contractuală şi nici factură lunară, plătind o singură dată pe an. Serviciile de televiziune furnizate de Freesat pot fi recepţionate de abonaţi la un preţ de 99 lei pe an, cu TVA inclus.

Kitul de recepţie a platformei Freesat poate permite, de asemenea, vizionarea a până la 500 de televiziuni internaţionale free-to-air (libere la retransmisie).

Sistemul funcţionează pe bază de cartelă de acces pre-platită, iar pentru instalare este necesar un decodor şi antenă compatabile, disponibile la distribuitorii Freesat sau la magazinele de specialitate.

"Am dorit să oferim românilor accesul la televiziune la un preţ avantajos, pe care să şi-l permită un om normal, cu un salariu mai mic. În plus, credem că cea mai buna ofertă pentru aceşti clienţi este oferta fără perioadă contractuală şi facturi lunare. Cu 99 de lei, ai asigurate posturile tale preferate pentru un an întreg - fără griji, fără abonament", a declarat Şerban Beleneş, General Manager Freesat. Şerban Beleneş este şi reprezentantul operatorului de sateliţi Eutelsat în România.

Compania franceză Eutelsat a anunţat, încă din 2011, că intenţionează să lanseze o nouă platformă de televiziune prin satelit, Freesat.

Freesat intră pe o piață dominată de jucători precum: Digi TV (operată de compania de cablu RCS & RDS), Focus Sat (operată de compania de cablu UPC), Dolce (operată de Romtelecom).

De asemenea, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, marţi, societăţii Orange România un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea "Orange TV".
Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 2014
ANTENA SATELIT BUCURESTI
INSTALARI,REGLAJ,SERVICE 0724.285.6OO BUCURESTI-ILFOV
http://www.antenasatelitbucuresti.ro/
INSTALARI,REGLAJ,SERVICE 0724.285.6OO BUCURESTI-ILFOV
12 mai, 2014
ANTENA SATELIT BUCURESTI
INSTALRI ANTENE SATELIT 0724.285.6OO BUCURESTI-ILFOV
Antene Satelit 0724.285.6OO Instaltor-Instalari-Montari-Reglari-Vanzari-Antene satelit fara abonament-Antene tv auto-Camioane-Tir-Rulote-Camping-Focus Sat-Antene satelit auto-Cartele focus sat,freesat tv-Mutari-Dezinstalari-Repozitionari orice tip de antena parabolica
Instalre Antena Satelit - Montaj,reglaj,service Digi tv,dolce tv,orange tv,-bucuresti
11 iul, 2013
Antena Tv
Freesat Romania
FreeSat OFERTA DE VARA pentru sistemul de receptie Tv Satelit cu receptor digital Amiko HD MPEG 4, antena 90 cm, LNB universal, cartela Viaccess Freesat + credit subscriptie 1 an pentru canalele romanesti, cablu scart si mufe F. Pret fara concurenta 484 Lei cu Tva.
Nu ratati Oferta de vara !
Tel. comenzi 0744507642 partener FreeSat, magazin online www.electrounivers.aaz.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ