FRF, amendată de FIFA cu 110.000 de franci elveţieni

| 07 oct, 2013

Comisia de Disciplină a Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) a amendat Federaţiei Română de Fotbal (FRF) cu suma totală de 110.000 franci elveţieni, după incidentele petrecute la meciurile cu Ungaria şi Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale 2014, ambele disputate pe Arena Naţională din Bucureşti.

Pentru partida cu Ungaria (3-0, 6 septembrie), FRF a fost sancţionată cu amendă de 90.000 de franci elveţieni, plus 3.000 reprezentând cheltuieli de judecată. De asemenea, forul naţional a primit un avertisment de dictare a unor sancţiuni mai aspre în cazul recidivei, din cauza încălcării art.65 al Codului Disciplinar al FIFA, informează site-ul oficial al federaţiei române.

Pentru jocul cu Turcia (0-3, 10 septembrie), FRF va achita 15.000 de franci elveţieni, plus 2.000 cheltuieli de judecată, pe lângă un avertisment de dictare a unor sancţiuni mai aspre în cazul recidivei, din cauza comportamentului neadecvat al propriilor spectatori.

Următoarele meciuri ale echipei naţionale sunt programate pe 11 octombrie cu Andorra (în deplasare) şi pe 15 octombrie cu Estonia (la Bucureşti), ambele în preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ