Fripturistul de Kobe MRU vs. eroina Udrea. Sezon nou

| 16 aug, 2014

După ce a sacrificat Forța Civică pe altarul ambițiilor sale de mărire, sperând că va fi luat în considerare măcar pentru postura de propunere pentru funcția de premier, într-un tandem cu Iohannis, Mihai Răzvan Ungureanu a rămas cu buzele umflate.

După ce Cătălin Predoiu a fost preferat în detrimentul său drept potențial prim-ministru al ACL, rolul lui Ungureanu în angrenajul Alianței și al PDL a rămas unul pur decorativ. Sigur, fostul premier este vicepreședinte al formațiunii democrat-liberale, dar anvergura sa este atât de limitată încât... lipsește cu desăvârșire.

Așa stând lucrurile, Mihai Răzvan Ungureanu s-a văzut, după cum era și firesc, intrat într-un con de umbră. Și, cum fostului director al SIE îi plac luminile rampei și îi este imposibil să accepte anonimatul, el încearcă cu disperare în aceste zile să își creeze vizibilitate și în același timp să recâștige și bunăvoința șefului pe linie ierarhică, Vasile Blaga.

Astfel, scandalul din interiorul PMP legat de candidatura la prezidențiale a lui Cristian Diaconescu i-a oferit o ocazie nesperată lui Mihai Răzvan Ungureanu, de care s-a grăbit să profite printr-o postare pe

Facebook. "Am spus că îmi e teamă că desemnarea lui Cristian Diaconescu pe poziția de prezidențiabil al PMP să nu îi fie fatală acestuia. Îl prețuiesc pe fostul consilier prezidențial, dar constat cu tristețe că am avut dreptate. A fost folosit pentru o pre-campanie a doamnei Elena Udrea care avea nevoie să fie chemată să îndrepte o situație dezastruoasă. Și iată cum "externistul sadea", pentru a cărui susținere a semnat însuși Traian Băsescu, devine o piatră de moară pentru PMP. În rolul de eroină luată, desigur, prin surprindere: Elena Udrea”, a comentat Ungureanu.

Trebuie spus desigur că analiza fostului premier este corectă și că, într-adevăr, la cum decurg lucrurile în PMP, soarta lui Cristian Diaconescu pare să fie pecetluită. Numai că, în realitate, Mihai Răzvan Ungureanu nu este nici pe departe un susținător al candidaturii acestuia la prezidențialele din toamnă.

Să ne aducem în acest sens aminte că, înainte de Congresul PMP, același Mihai Răzvan Ungureanu vorbea despre faptul că „un tandem Ungureanu - Cristian Diaconescu sună bine”, oferindu-i cu larghețe încă-prezidențiabilului PMP, rolul de candidat pentru o efemeră funcție de premier. Așadar, nu de candidatura lui Cristian Diaconescu pentru Cotroceni îl doare pe fostul prim-ministru de Kobe.

Ceea ce îl interesează pe Mihai Răzvan Ungureanu este să i-o plătească favoritei prezidențiale, care a îndrăznit să îi întoarcă spatele și să recurgă la soluția candidaturii-iepure a lui Cristian Diaconescu, și să demonstreze stăpânului Vasile Blaga că este o potaie loială, care merită un os de ros în formațiunea democrat-liberală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 aug, 2014
TRAIAN BĂSESCU
ŞI CE DACĂ I S-AU UMFLAT BUZELE SE DĂ CU UNGUENT CĂ DOAR STATUL ROMÂN A AVUT BANI DESTUI DOAR S-AU TĂIAT SALARIILE ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ