Funcţionarii publici amenință cu boicotarea alegerilor locale

| 28 mar, 12:21

Funcţionarii publici din România ameninţă cu boicotarea alegerilor locale. Ei sunt nemulţumiţi de discrepanţele salariale care există între aceleaşi funcţii publice. Funcţionarii cer acum Parlamentului să modifice legea.

„Boicotarea este o ultimă decizie sindicală luată de către organizaţia noastră pe motiv că Parlamentul României a eliminat discrepanţele salariale pe funcţii publice doar pentru anumite instituţii publice de prim nivel: Parlament, Preşedinţie, Curtea de Conturi şi aparatul de lucru al Guvernului, lăsând ca această discriminare să rămână la nivel teritorial şi să creeze tensiuni între categoriile de funcţionari publici din cadrul instituţiilor publice”, a spus Sebastian Oprescu, preşedintele Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici.

„Este o discriminare care trebuie eliminată în această perioadă prin promovarea sau legiferarea Ordonanţei de Urgenţă numărul 57 privind salarizarea pe anul 2016. Acesta este motivul pentru care astăzi s-a decis acest lucru, să boicotăm alegerile locale pe motiv că palierul politic, Parlamentul, trebuie să regleze această problemă a noastră”, a adăugat el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ