Funerare Besliu - o agenție de pompe funebre cu o gamă foarte diversă de servicii

| 30 noi, 08:58


Dacă locuiești în Brașov sau în împrejurimi, Funerare Besliu este una din acele companii al cărui contact merită să-l păstrezi în agenda telefonului.

Această agenție funerară oferă clienților săi o gamă foarte diversă de servicii funerare adaptate pentru orice buget.

Moartea este un fenomen natural, dar complet neprevăzut, un eveniment la care poate asista oricine, fie atunci când este vorba de decesul unei rude apropiate sau al unei cunoștințe mult iubite. Dar cu toate că face parte din viața noastră, a tuturor, nimeni nu se poate declara complet pregătit pentru moarte, și chiar dacă decesul persoanei dragi survine la o vârstă înaintată, moartea aduce cu ea durere, regret și o nevoie sinceră de vindecare - proces care necesită mult timp și disponibilitate. De aceea, pregătirea unei persoane trecute în neființă pentru ultimul drum nu este niciodată o misiune simplă dacă iei asupra ta această responsabilitate și încerci să faci totul pe cont propriu, dar, din fericire, lucrurile se simplifică atunci când colaborezi cu o agenție profesională de pompe funebre precum Funerare Besliu.

Întreaga ofertă de servicii și pachete funerare oferite de Funerare Besliu poate fi analizată pe website-ul oficial - funerarebesliu.ro, dar pentru cei care doresc să-și facă o idee mai clară în ce constă un pachet complet de servicii funerare și cu ce te poate ajuta o firmă de pompe funebre, vom prezenta în continuare un pachet de servicii conceput de Funerare Besliu, al cărui cost poate fi acoperit în totalitate din ajutorul de înmormântare oferit de stat persoanelor care se ocupă de ceremonia de înhumare sau incinerare a unei persoane dragi.

Servicii funerare complete pentru ca tu să depășești mai ușor experiența unui deces

Vom analiza mai departe pachetul de servicii funerare XXL de la Funerare Besliu pentru a demonstra rolul unei agenții de pompe funebre în organizarea ceremoniei funerare. În oferte acestei agenții există și alte pachete pe care clienții le pot alege în funcție de posibilitățile și așteptările lor.

Pachetul XXL cuprinde atât servicii funerare absolut esențiale pentru o ceremonie ca la carte, dar și produse funerare fără de care organizarea unui astfel de eveniment nu ar fi posibilă.

În primul rând, putem vorbi despre un sicriu în patru colțuri, cu un finisaj lucios, fabricat din lemn masiv de fac și cu ramforsări metalice în interior în vederea susținerii unui surplus de greutate. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din saten și prezintă mânere metalice și un crucifix care în conferă un plus de rafinament. De asemenea, în acest pachet este inclusă și o cruce de asemenea confecționată din lemn de fag, care după comandarea pachetului va fi inscripționată cu numele și datele persoanei decedate.

Prin serviciile funerare din cadrul pachetului XXL agenția de pompe funebre Funerare Besliu preia asupra sa multe din sarcinile care altfel ar fi revenit membrilor familiei persoanei decedate. De exemplu: punerea la dispoziție a serviciilor unui medic cu drept de liberă practică pentru constatarea decesului sau întocmirea dosarului pentru ajutorul de deces - ajutor care revine integral familiei persoanei decedate și cu care aceasta poate pregăti ceremonia funerară în mod corespunzător. Tot în acest pachet este inclusă și o îmbălsămare profesională, transportul și manipularea sicriului și depunerea sa la capelă.

De asemenea, pentru că, în general, în cadrul unei ceremonii de înmormântare în stil ortodox se împart tot felul de produse, pe care familia le oferă de pomană, în numele persoanei trecute în neființă. Printre aceste produse se numără un set de batiste și prosoape, un platou mic cu colivă, colaci, chifle, vin și ulei.

Avantajele colaborării cu o agenție de pompe funebre pentru organizarea unei ceremonii funerare

Să organizezi o ceremonie funerară pentru o persoană dragă nu este nici pe departe o misiune simplă, mai ales dacă iei în calcul încărcătura emoțională. Dar este mai ușor atunci când colaborezi cu o agenție profesională de pompe funebre precum Funerare Besliu deoarece aceasta te sprijină în tot ceea ce ține de procedurile legale legate de acest eveniment și asigură de desfășurarea lui în cele mai bune condiții.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ