Gabriel Cotabiță se însoară: „Am cerut-o de soție când am ieșit din comă!”

| 20 ian, 19:45

Gabriel Cotabiță se pregătește să facă marele pas alături de iubita lui, Alina, la mai bine de jumătate de an după ce și-a revenit din cumpăna vieții lui, un stop cardio-respirator care l-a ținut în comă timp de o lună, potrivit Libertatea.ro.

Artistul și-a revenit complet din greaua încercare a vieții lui și a recunoscut pentru revista „Taifasuri” că se pregătește să se recăsătorească.  “A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia acesta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, a povestit Gabriel Cotabiţă în interviul respectiv.

Gabriel Cotabiță a revenit pe scenă în toamna anului trecut, atunci când a împlinit 60 de ani. A avut-o permanent alături pe Alina, femeia care i-a dovedit că-l iubește necondiționat. Cei doi urmează să facă marele pas anul acesta.

Gabriel Cotabiță a mai fost căsătorit cu Ioana Nagy, timp de 19 ani și au divorțat după ce au venit pe lume cele trei fiice ale lor. După despărțire, Gabriel Cotabiță părea convins că nu se va mai recăsători vreodată, dar Alina l-a făcut să-și schimbe părerea despre căsnicie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ