Gabriel Oprea i-a băgat în şedinţă pe şefii UNPR şi a anunţat verdictul partidului

| 19 noi, 2014

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat miercuri, după o analiză a rezultatelor alegerilor prezidenţiale, că partidul său a demonstrat că are 'coloană vertebrală', se ţine de cuvânt şi şi-a făcut datoria pentru stabilitatea României.

'Cred că, dincolo de legende şi ce se decantează, în momentul când în politică pe termen lung te ţii de cuvânt devine un brand politic. Şi prietenii şi cei care nu-mi sunt prieteni ştiu că, dincolo de calităţile sau defectele mele, mă ţin de cuvânt. Nu dăm jos un Guvern din care facem parte, fiindcă ne ţinem de cuvânt, avem o datorie pentru stabilitatea României. Am exprimat şi colegilor de la PSD că UNPR a câştigat 87% din cele 70 de localităţi - municipii mari, reşedinţă de judeţ, municipii, oraşe - deci ne-am făcut datoria', a declarat Gabriel Oprea la Palatul Parlamentului.

Întrebat despre eventuale plecări din partid, el a spus că, de regulă, din UNPR nu au plecat oameni. 'Importantă este coloana vertebrală a acestui partid. Am mare încredere în colegii mei. Repet, în politică mai pleacă unii, mai vin alţii, dar coloana vertebrală a acestui proiect politic de unitate naţională, de interes naţional şi de stabilitate şi securitate naţională rămâne în picioare', a subliniat liderul UNPR.

Referitor la delegarea sa pentru a prelua atribuţiile premierului Victor Ponta pentru câteva zile, vicepremierul a spus: 'Domnul Victor Ponta este un om care a muncit, este un tânăr care a făcut şi face pentru România, care merită tot respectul şi care, ca într-o democraţie, la 22,30 s-a dus în faţa naţiunii şi l-a felicitat pe domnul Iohannis.(...)'.

"Rămânem alături de PSD, sustinem in continuare Guvernul. Daca facem acum vreo miscare vom fi perceputi extrem de negativ de catre opinia publica. Nu ne putem asocia cu ACL. Ar fi o catastrofa de imagine pentru noi", au spus surse din UNPR ca a fost mesajul de la Gabriel Oprea.

Premierul Victor Ponta a emis marţi o decizie prin care îl desemnează pe vicepremierul Gabriel Oprea pentru a exercita, în perioada 19-24 noiembrie, atribuţiile prim-ministrului privind conducerea operativă a Guvernului. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Ponta intră într-un scurt concediu. Cine va conduce Guvernul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2014
Marcela
Ratiunea si corectitudinea vin de unde nu ma prea asteptam. Nu e vorba numai de imaginea UNPR care ar avea de suferit daca l-ar trada pe premier, dar mai este si necesitatea de stabilitate, de continuare in ritm rapid a ceea ce a promis si vrea el sa faca si, mai ales, despre aceea ca acest tanar nu merita ceea ce i se intampla in urma actiunii unei caracatite cu mii de tentacule. Sa nu consolidam ideea ca fortele binelui in lupta cu impielitatii nu inving pe aici, pe la noi.
20 noi, 2014
George
Ca sa vezi de unde apare Ratiunea si Corectitudinea!
Stiti ce spunea gen. Gabriel Oprea (fost Ministru al Apararii si Ministru de Interne) despre Ponta in iunie 2010? Iata:

„Este prima oara când vorbesc despre Victor Ponta, i-am dus copilul la biserica cu toate ca Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu. Am plecat din PSD si de la conducerea Ministerului de Interne pentru ca am refuzat sa aduc crima organizata in Guvern si stie bine acest lucru Victor Ponta.
Spre stiinta lui Victor Ponta, trebuie spus ca tradarea, dosarele penale si disperarea dupa functii sunt caracteristicile conducerii partidului in fruntea caruia se află. Victor Ponta insusi are vocatia evidenta a tradării interesului national. (…) Tot ca dovada a vocatiei de tradator a sefului PSD sta si amicitia sa cu oameni certati cu legea. Victor Ponta se gudura sub bocancul celor care vor sa ingenuncheze România, iar asta il face un pericol pentru intreaga tara.” Ce spuneti !? Se potriveste cu imaginea roz pe care o intretineti?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ