Gabriel Oprea încearcă ajungă din nou la PSD

| 12 iun, 18:45

După ce s-a retras din prim-planul vieții politice, fostul vicepremier Gabriel Oprea își petrece timpul la sediul UNPR, pe care l-a reamenajat după propriul gust. Gabriel Oprea a declarat pentru Digi24.ro că își dorește o colaborare cu PSD pentru „a uni forțele de stânga” și că se află în negocieri pentru o alianță sau pentru o fuziune. „Exclus”, au declarat sec surse din PSD.

 

Fostul vicepremier este prezent aproape zilnic la sediul UNPR, pe care l-a cumpărat în 2011 cu 110.000 de euro. Sediul, evaluat pe piața imobiliară la peste 500.000 de euro, a fost reamenajat, curtea exterioară fiind desființată, iar în locul ei a apărut o terasă acoperită. Acolo își petrece timpul Gabriel Oprea, împreună cu câțiva colaboratori apropiați.
La intarea în sediu, fostul vicepremier pentru siguranță națională este întâmpinat de un manechin din plastic, îmbrăcat în uniformă. Lângă străjer stă de veghe și un vultur din lemn, simbolul partidului aflat cândva la guvernare.
Cu un partid care a obținut doar 54.942 de voturi la ultimele alegeri, cele europarlamentare, Gabriel Oprea speră să mai fie primit în sediul foștilor camarazi de la PSD. „Negociem o alianță sau o fuziune a forțelor de stânga. Mi se pare normal ca partidele de stânga să se unească”, a declarat Oprea, pentru Digi24.ro. „Chiar în această perioadă avem discuții”, susține acesta.
De partea cealaltă, vecinii de peste gard ai fostului vicepremier susțin că nu există nicio negociere. „Exclus așa ceva”, au declarat surse din conducerea PSD, pentru Digi24.ro.
Ultima dată când PSD-iștii i-au deschis ușa lui Gabriel Oprea a fost la alegerile prezidențiale, când fostul vicepremier a fost văzut în sediul PSD chiar în noaptea alegerilor. Viorica Dăncilă declara la momentul respectiv că Oprea este membru al CEx, în urma semnării unui protocol cu asociația profesională Uniunea Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul”, pe care o controlează.
Aventura lui Gabriel Oprea la PSD s-a terminat însă fulgerător. „Domnul Gabriel Oprea nu este membru PSD și nu va fi cel puțin cât o să fiu președinte interimar”, a declarat Marcel Ciolacu, după preluarea șefiei interimare a PSD.

 

Tag-uri: Gabriel Oprea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ