Gabriel Oprea: Voi solicita preşedintelui Senatului să supună la vot încă o dată cererea DNA

| 22 sep, 18:12

Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, anunţă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că îi va cere preşedintelui Senatului să supună la vot încă o dată cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul său, adăugând că le va solicita colegilor să voteze pentru încuviinţare.

''La primul dosar am cerut colegilor să voteze cererea DNA pentru începerea urmăririi penale. Acum am cerut colegilor să voteze împotrivă şi poate că am greşit. Mulţi mi-au reproşat că vreau să fug de Justiţie, deşi nu e deloc aşa. Tocmai de aceea îi voi solicita Preşedintelui Senatului să supună la vot încă o dată cererea DNA, iar pe colegi îi voi ruga să voteze pentru începerea urmăririi penale. Ştiu că sunt nevinovat şi nu fug de Justiţie. Ştiu în egală măsură că acest dosar ridică prea multe semne de întrebare şi nu pot să le trec cu vederea. Dacă aţi fi în locul meu, cum aţi proceda? Aţi accepta orice acuzaţie, oricât de aberantă, şi ani întregi de procese pentru suspiciuni inventate? Aţi accepta să vi se spună că aţi ucis un om deşi nu aţi avut absolut nicio legătură cu vreuna din cauzele accidentului?'', a scris Oprea, joi, pe pagina sa de socializare. 

El admite că are defecte, dar subliniază că nu a ucis pe nimeni, nici măcar din culpă. 

''Mulţi îmi dau lecţii. Alţii mă înjură. Eu nu judec pe nimeni şi nu doresc nimănui răul. Un lucru îl voi spune însă mereu. Sunt departe de a fi perfect. Am defectele mele, greşelile mele şi crucea pe care o port. Dar nu am ucis pe nimeni. Nici măcar din culpă'', conchide fostul ministru de Interne. 

Partidul Naţional Liberal a anunţat că va solicita reluarea votului în Senat în cazul începerii urmăririi penale împotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ