Gabriela Firea, alături de colega sa Lia Olguţa Vasilescu. Ce îi transmite vicepreşedinta PSD

| 31 mar, 12:36

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a afirmat joi că este alături de colega sa Lia Olguța Vasilescu, reținută de DNA, și de familia acesteia, și i-a transmis "sănătate și libertate, că sunt cele mai de preț".

"Sunt alături de Olguța Vasilescu, sunt alături de familia sa. Este mamă, îmi dau seama cât de mult suferă un copil și părinții unui om politic atunci când îl văd în cătușe, când îl văd la instituții. Așteptăm cu toții să ajungă astăzi în fața judecătorului. I-am dorit să fie liberă, să se poată apăra în condiții de libertate, niciodată nu ne-am opus acțiunilor justiției. Credem că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, dar nu poți să nu fii aproape de un om pe care îl cunoști, de un coleg, în astfel de momente și să îi dorești tot binele din lume, sănătate și libertate, că sunt cele mai de preț", a declarat Gabriela Firea, înainte de ședința BPN al PSD.

Ea a spus că deciziile care vor fi luate în cadrul BPN cu privire la Organizația din Craiova și la posibilele candidaturi vor fi anunțate după reuniune.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a fost reținută miercuri de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Ea este acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracțiuni) și spălare de bani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ