Gabriela Firea anunță testarea la scară mare a bucureștenilor: Cine va avea prioritate

| 25 mar, 19:52

Gabriela Firea a anunțat că va începe testarea la scară mare a bucureștenilor, pentru a depista persoanele infectate cu noul coronavirus. Firea a declarat, miercuri seara, la Realitatea PLUS, că primele persoane care vor fi testate sunt cele de peste 65 de ani, care, la nivelul capitalei, se apropie de 500.000.

 

”Prima categorie a bucureștenilor care vor fi testați sunt cei peste 65 de ani, apoi cei cu risc, cu boli oncologice, apoi din celelalte categorii. Am predat, cu titlul gratuit, un număr de 12 mașini ecologice Institutului Matei Balș, la solicitarea lor. Va începe testarea pe scară mare a bucureștenilor. Decizia o va lua medicul Adrian Streinu-Cercel. Trebuie să ne ducem direct la țintă, unde sunt oamenii, în prima etapă, de peste 65 de ani, să nu bâjbăim.”, a spus Gabriela Firea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ