Gabriela Firea anunţă validarea, în CEx al PSD de joi, a candidaţilor la alegerilor locale

| 28 iul, 20:11

Gabriela Firea a anunţat că va avea loc joi o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD în care vor fi validate candidaturile pentru alegerile locale. Ea a precizat că vor fi validaţi şi candidaţii pentru primăriile de sector şi a dat asigurări că Daniel Băluţă va fi pe liste, susţinut de formaţiune.

 

Aceasta a acuzat că cei de la Pro România lansează zvonuri, cum ar fi cel potrivit căruia Daniel Băluţă nu ar mai candida din partea PSD pentru a îi destabiliza pe colegii social-democraţi.
„Joi, probabil, avem un Comitet Executiv Naţional, în care se vor lua mai multe decizii importante la nivelul ţării şi inclusiv pentru Bucureşti. Avem pregătite candidaturile care vor fi validate în CEx pentru Primăria Sectorului 2, pentru Primăria Sectorului 3. De asemenea reorganizarea organizaţiei PSD Sector 3”, a afirmat Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă susţinută marţi la sediul PSD.
Referitor la o plecare a lui Daniel Băluţă din PSD, Firea a spus că nu are informaţii conform cărora acesta ar negocia cu alte partide.
„Cât priveşte situaţia domnului primar Daniel Băluţă, eu nu am informaţii că ar negocia cu alte partide. Ne-am întâlnit şi ieri (luni – n.r.) aici, la sediul din Kiseleff, împreună cu domnul Marcel Ciolacu şi cu domnul Paul Stănescu, inclusiv cu domnul Băluţă. Am vorbit şi astăzi. Ţinem legătura. Ne ajutăm, le sprijim reciproc. Cred însă că sunt anumite încercări din partea Pro România de a destabiliza unii dintre colegii noştri, dar sunt convinsă că aceştia îşi vor ţine cu fermitate ataşamentul faţă de partidul care i-a sprijinit să ajungă în acest funcţii, în urmă cu patru ani de zile”, a explicat Gabriela Firea.
La rândul său, primarul Sectorului 4 a precizat că locul său este în PSD şi că îşi doreşte o alianţă de stânga la alegerile locale.
„În mod normal şi natural locul meu este aici, din partea PSD voi candida. Este adevărat că doresc, aşa cum pe partea dreaptă se coagulează o alianţă, îmi doresc ca şi pe partea stângă să facem acelaşi lucru. E normală această preocupare, însă cu certitudine voi candida din partea PSD”, a declarat Daniel Băluţă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ