Gabriela Firea a prezentat candidaţii PSD pentru Consiliul General: "Administraţia este exact ca sportul"

| 17 aug, 16:48

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat, luni, echipa pe care PSD o susţine pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), printre candidaţi aflându-se personalităţi marcante din lumea sportului sau din teatru.

Gabriela Firea a anunţat că printre candidaţii PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti se numără fostul premier Petre Roman, actriţa Monica Davidescu, precum şi oameni din sport precum Elisabeta Lipă, Anghel Iordănescu, Mitică Dragomir sau Daniel Pancu.

Primarul Bucureştiului a menţionat că "administraţia este exact ca sportul".

"Nu contează interese, nu contează politicianisme, contează doar performanţa. Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureştiul trebuie să fie o capitală culturală, capitală care iubeşte arta. Pe lista noastră sunt cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori. Ce ne dorim: să nu mai fim în situaţia de acum patru ani în care Bucureştiul era un oraş îngheţat, nu se lucra pe niciun şantier. Totul era în paragină", a menţionat edilul Capitalei, potrivit RomâniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ