Gabriela Firea, după ce Marcel Ciolacu a anunțat-o candidatul PSD pentru prezidențiale: ”Nu a existat nicio discuție”

| 03 iun, 23:38

 

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că, în acest moment, Gabriela Firea este "cel mai bun" candidat din partea social-democraţilor la alegerile prezidenţiale.

 

 

 

Gabriela Firea a declarat, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că nu a fost întrebată de Ciolacu dacă vrea să candideze la funcția supremă în stat.
”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.
M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.
Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.
Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta.”, a declarat Gabriela Firea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ