Gabriela Firea, făcută praf de un greu din PSD: Puţină modestie nu strică, irită pe multă lume

| 22 iul, 13:44

Dumitru Buzatu, preşedintele PSD Vaslui şi unul dintre cei mai vocali lideri social-democraţi, o critică în termeni duri pe Gabriela Firea, din pespectiva unei eventuale candidaturi a edilului Capitalei la preşedinţie. "Nu i-ar strica un pic de modestie", pentru că are o "foarte ridicată capacitate de a genera iritare", a comentat Buzatu la RFI .

Liderul PSD Vaslui s-a declară iritat de atitudinea şi comentariile din ultima vreme ale Gabrielei Firea. ”Este o persoană vizibilă, dar în ceea ce privește capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat și pe mine. Nu poți tot timpul… de unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care știi totul, care-i culpabilizezi pe toți ceilalți? Am văzut că este în mare pericol PSD-ul, dacă nu o va desemna drept candidat (…). Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidențiale”.

Din această perspectivă, Buzatu a atras atenţia că PSD trebuie să-şi anunţe cât mai repede candidatul la prezidenţiale, pentru că în caz contrar îşi va compromite şi mai mult şansele.

”Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculații și dintr-o operație serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD”, a spus liderul PSD Vaslui.6

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ