Gabriela Firea, ieșire explozivă: 'Cred că mă las de tot de politică'

| 26 noi, 13:16

Gabriela Firea a avut o nouă ieșire explozivă. Primarul Capitalei susține că nu se pricepe la politică și spune că vrea în următoarea perioadă să se ocupe de problemele administrative ale Bucureștiului.

„Îmi dau seama că mă pricep din ce în ce mai puţin la politică, în ultima perioadă. Cred că mă las de tot de politică. Eu văd altfel lucrurile în viaţa politică. Din păcate suntem puţini care le vedem în această manieră şi dacă tot nu ne pricepem înseamnă că trebuie să ne apucăm de altceva, nu? Nu ştiu de ce! Eu sunt primar general şi până în ultima zi îmi voi face datoria”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată de o jurnalistă dacă se va retrage după finalul mandatului de primar general, Gabriela Firea a spus: „Nu pot să spun acest lucru. Am spus doar că mi-am dat seama că la cum se face politică în ziua de azi în România îmi dau seama că nu mă pricep la politică şi voi face cât mai puţină politică în perioada următoare şi mă voi ocupa de administraţie, de oameni, de rezolvarea problemelor bucureştenilor. Și am mai învăţat un lucru în ultima perioadă, şi cred că trebuie să-l ştie orice politician: noi avem doar obligaţii şi nici un drept.”

Gabriela Firea şi-a dat recent demisia din funcţia de preşedinte PSD Bucureşti şi din funcţia de vicepreşedinte PSD la nivel naţional, după ce în Partidul Social Democrat a avut mai multe divergenţe cu Liviu Dragnea.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ