Gabriela Firea, împotriva propunerii ca Tăriceanu să fie premier

| 21 noi, 09:49

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat duminică seara, la România TV, că în cazul în care coaliția formată din social democrați și ALDE va câștiga alegerile parlamentare, premierul va fi un reprezentant al PSD, şi nu Călin popescu Tăriceanu.

"Afirmația noastră este foarte clară și indubitabilă: în cazul în care românii ne vor acorda votul și încrederea, împreună cu ALDE vom dori să avem o coaliție majoritară în Parlament (...), iar premierul va fi membru PSD, ca o garanție a respectării la virgulă a tot ceea ce am propus noi în programul de guvernare. Domnul Călin Popescu-Tăriceanu a fost, alături de premierii PSD, unul dintre cei mai buni premieri ai României din '90 până acum, și faptul că afirmă despre domnia sa că se simte pregătit profesional este un lucru corect, dar ar trebui să fie propus și de coaliția majoritară. Până acum, decizia este foarte clară: un reprezentant al PSD să fie propunerea cu care, în eventualitatea în care vom câștiga alegerile, prin votul românilor, să mergem la Palatul Cotroceni", a afirmat Gabriela Firea.

Primarul general a mai spus că propunerea PSD va fi "un om care să țină cu românii, un om căruia să îi pese de acest popor, un om care să nu aibă telecomandă în afara țării, un om care să nu fi fost plătit, sponsorizat, finanțat de fundații neprincipiale din afara țării, un bun român, un profesionist, un om de echipă, un om care nu trădează, un om care se gândește de două ori înainte să ia o decizie — tocmai pentru a fi bună — un om care se consultă și un om care să aplice programul nostru de guvernare".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ