Gabriela Firea la depunerea candidaturii: Am buletin de Bucureşti

| 20 apr, 10:33

Senatorul PSD Gabriela Firea şi-a depus miercuri candidatura la Primăria Generală a Capitalei, la sediul Biroului Electoral Municipal. Ea a susţinut că a strâns aproape 30.000 de semnături, precizând şi că are buletin de Bucureşti, chiar dacă în prezent locuieşte în Voluntari.

UPDATE Senatorul PSD Gabriela Firea şi-a depus miercuri candidatura la Primăria Generală a Capitalei, la sediul Biroului Electoral Municipal. Ea a susţinut că a strâns aproape 30.000 de semnături, precizând şi că are buletin de Bucureşti, chiar dacă în prezent locuieşte în Voluntari.

Senatorul Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de primar general al Capitalei, îşi va depune oficial candidatura miercuri, la ora 12,00, la Biroul Electoral Municipal.

Candidaţii PSD la primăriile de sector îşi vor depune candidaturile separat. 

Dan Tudorache, candidat al social-democraţilor pentru Primăria sectorului 1, îşi va depune candidatura sâmbătă, iar Mihai Toader - la începutul săptămânii viitoare pentru Primăria sectorului 2. 

Robert Negoiţă, actualul edil al sectorului 3, şi-a depus luni candidatura pentru un nou mandat. 

În sectorul 4, va intra în cursa electorală actualul primar interimar, Daniel Băluţă, pentru Primăria sectorului 5 a fost desemnat de social-democraţi Daniel Florea, iar la sectorul 6 - Gabriel Mutu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ